Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

En leder | Et team
Flere løsninger

Vi har konstrueret et team ledet af en leder, med meget erfaring inden for branchen. Teamet er solidt, skarp og effektivt, de sikre at du får den bedste oplevelse hos Nordic Liquid Group.

Teamet vil stå klar til at hjælpe, med ting relateret til TenderCrate og vores andre brands. Men hvorfor ikke bliv en del af familien og få opdateringer, rabatter og vær med i konkurrencer.

Nordic Liquid Group

Nordic Liquid Group også kendt som NLG. Er Nordens største specialist inden for barcatering og brancher i relation. Koncernen blev grundlagt i Danmark tilbage i 2018, efter opkøb og fusion af relaterede virksomheder og brands. NLG beskæftiger i dag 12 fuldstidsansatte og omkring 200 deltidsansatte.

Koncernen dækker i dag over brands som TenderCreate, ZubarDubar, Isklart, Lej en Bartender, Barudlejning og Studenterbar og med akvitieter i hele Europa er NLG førende inden for sin branche, samt markedsledende på det Skandinaviske marked.

Nikolaj Krøll Madsen

Koncernens grundlægger Nikolaj Krøll Madsen er ligeledes koncernenens CEO.

Nikolaj Krøll Madsen har 12 års erfaring med branchen og har ligeledes været ansvarlig for brands i underholdsningsbranchen i en årrække.

Vi har vækst

Vores strategi er at fortsat vækst inden for vores forretningsområder, samt øge akvitietsniveauet i resten af det euroæiske marked. Koncernens omsætning er de seneste 3 år vokset med mere end tusind procent point. Du kan læse meget mere om NLG på vores koncerns hjemmeside:

www.nordicliquidgroup.com

Mød vores Familie

Vi er stolte at vi kan præsentere de forskellige brands bag NLG, der sikre den stærke infrastruktur, som giver jer adgang til lave priser, stort udvalg og hurtig levering.

ZubarDubar

https://zubardubar.dk/ 

 

Isklart

https://isklart.dk/ 

 

Lej en Bartender

https://lejenbartender.dk

 

Studenterbar

[Weside kommer snart]

Find os på

Q
Barschool-Logo-white

PSSST. HEY, JA DIG!

Lyder 4 ugers bartenderuddannelse på Mallorca ikke fedt?
Lær en masse cocktails og bartender skills på Barschool.

Tjek det ud her!

a

MENU

OPSKRIFTER

U

SØG