Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

OM TENDERCRATE - DIN DRINKS LEVERANDØR

TenderCrate er en del af BarConcept familien. Vi er din drinksleverandør, der kan levere samlede pakker, store mængder, høj kvalitet og alt sammen inden for 6 timer.

VORES MISSION

Vi er her for at sætte ro på dit sind, når det kommer til planlægning af drikkevarer til arrangementer. Vores platform giver dig friheden til at surfe igennem vores store udvalg af drinks, cocktails og shots. Lad os hjælpe med inspirationen og råvarerne til dit arrangement. Vi er din drinks leverandør.

En komplet pakke løsning med at tilbehør til at konstruere din drømme drink.

VÆR MED

Vi har lavet en platform som vi vil elske at bygge op med jer, igennem jeres feedback og ideer kan vi sammen gøre det nemt for os alle.

En del af BarConcept

BarConcept er Nordens største specialist indenfor barcatering og brancher i relation. Koncernen blev grundlagt i Danmark tilbage i 2018, efter opkøb og fusion af relaterede virksomheder og brands. BarConcept beskæftiger i dag 12 fuldstidsansatte og omkring 200 deltidsansatte.

Koncernen dækker i dag over brands som TenderCrate, ZubarDubar, Isklart, Lej en Bartender, Barudlejning og Studenterbar og med akvitieter i hele Europa er BarConcept førende inden for sin branche, samt markedsledende på det Skandinaviske marked.

Alt samlet

Vores pakkeløsninger har alt samlet.
Så når du vores TenderCrate, er du klar med det samme!

All you need

Vi kan levere hele pakken! Alkohol, blandingsprodukter, frugter, is og udstyr. En drinksleverandør til det hele!

R
tilfredshedsgaranti

Vores mål vil altid være at tilfreds vores kunder. Igennem vores tilfredsgaranti, sikre vi præcis det.

Hvis du mangler noget eller har nogle spørgsmål
Kan du altid kontakte os på vores kontakt side, så finder vi en løsning sammen.

Find os på

Vores team

Administration

Nikolaj Krøll Madsen

Indehaver

Nikolaj er indehaver af koncernen og beskæftiger sig med salg og produktudvikling. Han har baggrund inden for medieverdenen, men har de seneste 10 år beskæftiget sig med restaurations- og cateringbranchen.

Annette Krøll Madsen

CEO

Annette er ansvarlig for koncernen, økonomi, samt daglig leder af vores nordiske lager i Middelfart. Annette har en mangeårig erfaring fra fødevarebranchen som logistik- og indkøbschef.

Salg & kundeservice

Pernille Dybdahl

Sales & Back Office Director

Pernille skræddersyr og udarbejder de bedste tilbud til vores kunder. Hun sørger også for, at salgsafdelingen altid yder den bedste kundeservice og forbedrer kommunikationen.

Emilie Bisbo Bøgh

Sales Manager

Måske har du allerede været så heldig at snakke med Emilie? Hun sidder altid klar på telefon og mail for at imødekomme kundens ønsker. Ud fra dette udarbejder hun et relevant tilbud til netop dit event.

Frederik Hyre

Salgsmedarbejder

Frederik er altid klar på et opkald eller en besked. På baggrund af dine ønsker, sammensætter han en løsning og tilbud, der passer perfekt til dit event.

Logistik & HR

Mikkel Hammershøj

Logistikchef

Mikkel får det store logistikpuslespil til at gå op. Han står for at koordinere og effektivisere leveringer til events og sørger for, at det sker til tiden. Tidligere har Mikkel både været eventkoordinator og -afvikler for store og små events.

Louis Friborg

Personalekoordinator

Louis samler de løse tråde i chaufførernes og bartendernes vagtplaner. Med hans hjælp er vi altid sikre på, at kunderne får deres service eller varer til tiden.

Martin Krøll Madsen

Logistikkonsulent

Martin er selskabets logistikkonsulent. Han er i hverdagen med til at pakke kundeordre og med til at sikre høj kvalitet på alle leverancer. Ydermere er han ansvarlig for selskabets opskriftsdatabase.

Lager

Mads

Lagermedarbejder

Der er altid fart på chaufførerne, så Mads sørger for, at det hele er pakket og klar til deres leveringer. Han står også for, at alle varer står, som de skal, på hylderne.

Marketing & Product Development

Martin Skjærup Nielsen

Marketing Manager

Med mange år under uddannelse i faget, står Martin for al markedsføringen her i firmaet. Han står blandt andet for at fremme alle vores idéer, vores produkter og vores service.

Ana-Maria Apostoaiei

Multimediedesigner

Ana-Maria er vores multimediedesigner. Hun har, så længe hun kan huske, bevæget sig i den digitale verden. Med Ana-Marias evner sikrer vi os, at vores hjemmesider hele tiden er oppe at køre, og fungerer som den skal.

Sofie Dyrelund Veng

Content Manager

Som Content Manager sikrer Sofie, at indholdet på vores kanaler er korrekt og ikke mindst underholdende og relevant. I Sofies bagage finder du en cand.mag. i dansk og erfaring som tekstforfatter hos både web- og eventbureauer.

Kim Hass

Produktudvikler

Kim Hass er en af verdens bedste bartendere. Han har det seneste årti stået bag succesen Gin Hass, der har taget det europæiske marked med storm. Kim Hass er ansvarlig for produkt- og konceptudvikling i koncernen.

Hektor Smedegaard

Head of Education

Hektor er selskabets uddannelsesansvarlige. Han har stor erhvervserfaring fra bl.a. Oblix i London og Balthazar på Hotel D’Angleterre, samt arbejdet sammen med flere verdensmestre gennem tiden inden for flair og mixology. Hektor har arbejdet med uddannelse af bartendere i Danmark, England, Grækenland, Spanien og USA, samt undervist på TV’2 go’morgen Danmark.

Q
Barschool-Logo-white

PSSST. HEY, JA DIG!

Lyder 4 ugers bartenderuddannelse på Mallorca ikke fedt?
Lær en masse cocktails og bartender skills på Barschool.

Tjek det ud her!

a

MENU

OPSKRIFTER

U

SØG