Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

STORT UDVLAG AF DRINKS MED ROM

Vi har opskrifter på drinks til en hver anledning. Se vore drinks med rom her i vores drinkskort. Alle ingredienser kan ligges i kurven og købes samlet hos TenderCrate.

Se hele vores udvalg

Om drinks med rom

Rom er en sødlig spiritus destillerede af saften fra sukkerrør, hvor rommen så bliver lagret på egetræsfad. Farven og smagen på rommen er afhængig af hvor længe den er blevet lagret. En hvid rom er meget mere sødlig og ikke så karakteristisk i smagen som en mørkere rom der er blevet lagret længere tid på fad.

Vores Rom:

Her hos TenderCrate har vi valgt at bruge den rom som vi mener giver den bedste smag, farve og aroma til hver enkelte cocktail og drink, for at give dig den bedste smagsoplevelse i hver enkelte tår.

Rom

Størstedelen af verdens rom produktion kommer fra Latinamerika og Caribien.

Rom bliver destilleret af melasse fra rørsukker og vand. Blandingen af sukker og vand gæres til en væske med 8-10% alkohol. Derefter destilleres den til en alkoholprocent på op til 90% og lagres på egetræsfade. Efter lagringsprocessen fortynder man rommen ned til 40-43% og fylder det på flasker.

I 1700-tallet fik de britiske søfolk en del af deres løn udbetalt i rom. For at være sikre på , at rommens alkoholprocent ikke var for lav, dyppede man krudt i den.

Blev krudtet antændt, betød det, at alkoholprocenten var over 57 %, og rommen kaldtes proof (= sikker). Blev rommen derimod ikke antændt, var der grund til utilfredshed. Den dag i dag bruges betegnelsen proof på alkohol i blandt andet USA hvor “100-proof whisky” betyder, at drikken indeholder 50 % alkohol.

Mangler din yndlings drink?

Udfyld kontaktformularen her på siden, og dit forslag vil automatisk blive sendt til vores drinks afdeling.

Hos TenderCrate stræber vi efter at yde den besdste service. En del af dette, er at sørge for, at alle har noget de kan lide. Vi har Nordens største udvalg, men der er altid plads til en mere.

Forslag til drink

Q
Barschool-Logo-white

PSSST. HEY, JA DIG!

Lyder 4 ugers bartenderuddannelse på Mallorca ikke fedt?
Lær en masse cocktails og bartender skills på Barschool.

Tjek det ud her!

a

MENU

OPSKRIFTER

U

SØG