Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

STORT UDVLAG AF DRINKS MED VODKA

Vi har opskrifter på drinks til en hver anledning. Se vore drinks med vodka her i vores drinkskort. Alle ingredienser kan ligges i kurven og købes samlet hos TenderCrate.

Se hele vores udvalg

Om drinks med vodka

Vodka smagen i sig selv bør være neutral, dog er vodkaens neutrale smag essentiel i mange cocktails og drinks. Vodkaen er med til at fremhæve smag af samtlige komponenter i den drink eller cocktail som du nyder.

Vores Vodka:

Her hos TenderCrate har vi specifikt udvalgt den vodka der er bedst for smagen i hver enkelte drink og cocktail. Så du kan få den bedste smagsoplevelse til dig og dine gæster, uanset om den drink i nyder er en Moscow Mule, Cosmopolitan eller Brandbil så har vi de bedste ingredienser til dig.

Vodka

Ordet Vodka menes at komme fra oversættelsen af vand på russisk: “Voda”. På den anden side benyttede folk fra Polen udtrykket til at henvise til enhver hviddestilleret drik. I middelalderen, begyndte vodka at blive populær, da den blev fremstillet af kartofler og havde medicinske egenskaber. Eksperter foreslår, at dets anvendelse var almindelig i Rusland, fordi det var et effektivt middel mod det kolde vejr.

De første til at udvikle dette destillat var munke, takket være dem begyndte bønderne i det attende århundrede at drikke vodka, og brugen begyndte at vokse i Rusland. Dog begyndte spiritussen ikke at komme ud af landets grænser indtil 1917 under den russiske revolution, hvor befolkningen begyndte at flygte fra Rusland til Europa. Den verdensomspændende anerkendelse af denne spiritus ankom dog ikke før anden verdenskrig.

Mangler din yndlings drink?

Udfyld kontaktformularen her på siden, og dit forslag vil automatisk blive sendt til vores drinks afdeling.

Hos TenderCrate stræber vi efter at yde den besdste service. En del af dette, er at sørge for, at alle har noget de kan lide. Vi har Nordens største udvalg, men der er altid plads til en mere.

Forslag til drink

Q
Barschool-Logo-white

PSSST. HEY, JA DIG!

Lyder 4 ugers bartenderuddannelse på Mallorca ikke fedt?
Lær en masse cocktails og bartender skills på Barschool.

Tjek det ud her!

a

MENU

OPSKRIFTER

U

SØG