Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

STORT UDVLAG AF DRINKS MED GIN

Vi har opskrifter på drinks til en hver anledning. Se vore drinks med gin her i vores drinkskort. Alle ingredienser kan ligges i kurven og købes samlet hos TenderCrate.

Se hele vores udvalg

Om drinks med gin

Original tør gin bruger otte urter til at opnå en unik, enebær-ladet smag. I gin destilleres en neutral korn alkohol med naturlige aromaer som kanel, appelsinskal og lakrids sammen med enebær. Alle gode gins skal smage afbalanceret, men kan variere i smagen lige fra citrus og krydret til blød og blomstret.

Vores Gin:

Hos TenderCrate ved vi det kan være svært at vælge den helt perfekte gin til den cocktail eller drink du gerne vil have, derfor har vi fokuseret på at finde den helt rigtige gin til hver cocktail og drink, så du kan nyde hver enkelt tår du tager.

Gin

Gin er en spiritus som primært er kendt som et produkt fra England, Gin bliver dog produceret i det meste af verden nu. Gin anvendes traditionelt i aperitif-drinks som gin og tonic, dry martini og Tom Collins.

Ordet Gin stammer fra det nederlandske navn genever som har oprindelse fra det franske ord for enebær geniévre, der igen kommer fra det latinske ord juniperus.

Gin bliver også brugt i den populære drink Gin & Tonic, som blev opfundet af udstationerede britiske soldater i Indien. De britiske soldater drak tonicvand som på grund af det høje kinin indhold var et præventivt middel mod malaria, soldaterne tilføjede senere Gin og lime på grund af tonic vandets bitre smag. Derved kom nok en af verdens mest populære drinks til livs.

Mangler din yndlings drink?

Udfyld kontaktformularen her på siden, og dit forslag vil automatisk blive sendt til vores drinks afdeling.

Hos TenderCrate stræber vi efter at yde den besdste service. En del af dette, er at sørge for, at alle har noget de kan lide. Vi har Nordens største udvalg, men der er altid plads til en mere.

Forslag til drink

Q
Barschool-Logo-white

PSSST. HEY, JA DIG!

Lyder 4 ugers bartenderuddannelse på Mallorca ikke fedt?
Lær en masse cocktails og bartender skills på Barschool.

Tjek det ud her!

a

MENU

OPSKRIFTER

U

SØG