Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

STORT UDVLAG AF DRINKS MED jägermeister

Vi har opskrifter på drinks til en hver anledning. Se vore drinks med jägermeister her i vores drinkskort. Alle ingredienser kan ligges i kurven og købes samlet hos TenderCrate.

Se hele vores udvalg

Om drinks med jägermeister

Igennem den komplekse krydret udvikling af jägermeister skaber den et mørk udseende og en smag der varmer kroppen. Ikke lad det skræmme dig da, kombinationen af den syrlig aroma, skabt af citron, ingefær og andre krydderier, med den blide urte bitterhed smag, skaber den en legendariske smag vi kender som jägermeister i dag.

Vores Jägermeister:

Her hos TenderCrate skal du ikke regne med andet end den originale. Vi bruge ikke andre bitterhed versioner af jägermeister, da smagen er så unik at den kan ikke genskabes af andre produkter. Vores opskrifter såsom de kendte jägerbombs, brandbil og Jägersoldat, kan kun laves med Jägermeister. 

jägermeister

Skabt af Curt Mast i 1935, blev han passion for spiritus og likør, grunden til at den familieejede virksomhed i Wolfenbüttel Tyskland, nu til dags er verdenskendt. Da Curt Mast tilbragte meget tid på at gå på jagt, valgte han navnet jägermeister, som på dansk betyder “jægermester” og på engelsk “master of the hunt”. 

 

Et af de interessant træk fra jägermeister er den specielle flaskeetiket. Som forestiller en kronhjort med et svævende kors, i en cirkel. Dette har træk til den kristen tro, i form af konvertering til den kristen tro og kan nemt uddybes med søgning online. Mange kender det også som “Oh deer god”, da du har en cirkel der former bogstavet “O”, en hjort og til sidst korset i form af et logo.

Mangler din yndlings drink?

Udfyld kontaktformularen her på siden, og dit forslag vil automatisk blive sendt til vores drinks afdeling.

Hos TenderCrate stræber vi efter at yde den besdste service. En del af dette, er at sørge for, at alle har noget de kan lide. Vi har Nordens største udvalg, men der er altid plads til en mere.

Forslag til drink

Q
Barschool-Logo-white

PSSST. HEY, JA DIG!

Lyder 4 ugers bartenderuddannelse på Mallorca ikke fedt?
Lær en masse cocktails og bartender skills på Barschool.

Tjek det ud her!

a

MENU

OPSKRIFTER

U

SØG